Η Ελασσόνα αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Προβίδα

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου, η κηδεία του Παναγιώτη Προβίδα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, είπαν το τελευταίο αντίο στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

Ο Παναγιώτης Προβίδας καταγόταν από την Κρανέα Ελασσόνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γενέτειρά του, ενώ δραστηριοποιούνταν ως λογιστής στην Ελασσόνα τις τελευταίες δεκαετίες.

Κοινωνικός, αγαπητός στην κοινωνία της επαρχίας, εξυπηρετικός και φιλικός, ο εκλιπών διετέλεσε επί πολλά έτη διαιτητής των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων του Νομού Λάρισας, κερδίζοντας την αναγνώριση από το ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό της περιοχής.

Με τον ξαφνικό του θάνατο χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους. Η οικογένεια του δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του. 

Η Χειρουργική Ομάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης αφαίρεσε τα νεφρικά μοσχεύματα και η ομάδα του Παπαγεωργίου τους κερατοειδείς.

Τα όργανα που αφαιρέθηκαν με επιτυχία αναμένονται να μεταμοσχευθούνε τις επόμενες ώρες σε ασθενείς οι οποίοι αναμένουν το πολυπόθητο δώρο ζωής και πλέον αισιοδοξούν ότι θα έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.