Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SCRABBLE, με μεγάλο χορηγό τη Καρυάτις Ολύμπου, στη Λάρισα

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SCRABBLE στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Metropol". Πάνω από 70 παίκτριες και παίκτες του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού λέξεων-γνώσεων, συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα, σε μια τριήμερη διοργάνωση που είχε εξαιρετικό φινάλε, με έξι πρωτοκλασάτους παίκτες να κερδίζουν τις προνομιούχες θέσεις στη κατάταξη του παιχνιδιού.

Η "Καρυάτις Ολύμπου" συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στην διοργάνωση όπου μαζί με άλλους 11 παραγωγούς της επαρχίας Ελασσόνας, πρόσφερε έξι "Καλάθια Προιόντων του Ολύμπου" στους έξι προαναφερόμενους νικητές του πανελλήνιου τουρνουά, με 12 τοπικά προιόντα που παράγονται στην περιοχή του Ολύμπου. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησε ο Ιδιοκτήτης της "Καρυάτις Ολύμπου" Βάιος Λιάνος.

Η "Καρυάτις Ολύμπου" θέλει να ευχαριστήσει την Πανελλήνια Επιτροπή Σκραμπλ για την πρόταση να είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης καθώς και την παίκτρια Σκραμπλ από την περιοχή της Βερδικούσιας, Σούλα Γκέκα, για την άριστη συνεργασία.

Photo: Λεωνίδας Τζέκας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.