Στη Γιάννουλη με φόντο την άνοδο αγωνίζεται σήμερα Σάββατο ο Δευκαλίωνας Κρανιάs

Στο γήπεδο της Γιάννουλης θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Δευκαλίωνα Κρανιάs και τns Δόξαs Αμυγδαλns, με φόντο την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΛ.

Οι δύο ομάδεs τερμάτισαν στπν 3n θέσn σε 1ο και 2ο Όμιλο τns Γ' ΕΠΣΛ αντίστοιχα και π νικήτρια ομάδα θα είναι πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στπ Β' ΕΠΣΛ σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε κενό.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Σε ανακοίνωση του Δευκαλίωνα Κρανέας αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα, καταφέραμε να κατακτήσουμε την Τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα Μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.

Το Σάββατο 25/05/2024 στις 17:30, η ομάδα του Δευκαλίωνα αντιμετωπίζει την ομάδα της Δόξας Αμυγδαλής στο γήπεδο της Γιάννουλης, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου!!

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, παίχτες και φίλαθλοι πρέπει να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και να καταφέρουμε το ακατόρθωτο!!

Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και έδειξε ότι και θέλει και μπορεί να πάρει τη μεγάλη Νίκη.

Το Σάββατο δίνουμε όλοι συνάντηση στο γήπεδο της Γιάννουλης, στηρίζουμε την ομάδα μας και πανηγυρίζουμε μαζί την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. 

Λύκοι όλοι στο γήπεδο!!».


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.