Διακοπές ρεύματος αύριο Κυριακή (26/05) σε χωριά της Ελασσόνας και στην πόλη της Λάρισας

Αύριο Κυριακή 26 Μαΐου, για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες, ο ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσει διακοπές ηλεκτροδότησης σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ελασσόνας αλλά και στην πόλη της Λάρισας.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Ελασσόνας:

8:30 π.μ. – 01:00 μ.μ.: Δημοτικό διαμέρισμα: ΜΗΛΕΑ - ΦΑΡΜΑΚΗ - ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ - ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ και τα ποιμνιοστάσια και αρδευτικά της γύρω περιοχής.

Δήμος Λαρισαίων:

7:30 πμ - 9:30:00 πμ: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Ηπείρου, από το ύψος της οδού Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου.

7:30 πμ - 12:00 μμ: Δημοτικό διαμέρισμα Κουλουρίου α) Σφαγεία Γυρτώνης.

 9:00 πμ - 03:00 μμ: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Ηπείρου, από το ύψος της οδού Παναγούλη έως την οδό 28η Οκτωβρίου, β) οδό Ιάσωνος με αριθμό 13.

9:00 πμ - 03:00 μμ:  Πόλη Λάρισας: α) Οδός Ηπείρου, από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως την οδό Πλουτάρχου, β) οδό Κολοκοτρώνη με αριθμό 26.

9:00 πμ - 03:00 μμ: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Μιαούλη, από το ύψος της οδού Οικ. Εξοικονόμου έως την οδό Μανδηλαρά.

11:30 πμ - 12:30 μμ:  Πόλη Λάρισας: α) Οδός 28η Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Οικ. Εξοικονόμου έως την οδό Μανδηλαρά.

11:30 πμ - 12:30 μμ: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της οδού Ανδριάνας Βουτσιλά έως τον παράδρομο της οδό Ιουστινιανού, β) οδό 28η Οκτωβρίου, από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, έως την οδό Ιουστινιανού, γ) οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, από την οδό 28η Οκτωβρίου, έως το Πάρκο Μπουκουβάλα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής χωρίς προειδοποίηση, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Επίσης, όσοι έχουν ηλεκτρικού κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.