Μαρίνα Σάττι: «Γκρέμισε» το στάδιο στον τελικό της Eurovision - Ενθουσίασε το κοινό με την εμφάνιση της

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του τελικού της Eurovision, όπου εμφανίστηκε με τον κωδικό αριθμό 12. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, έριξε με... δύναμη το "Ζάρι" της και έφερε... εξάρες, αφού κατάφερε η εμφάνιση της να είναι πολύ καλύτερη από τον ημιτελικό και να καταχειροκροτηθεί από το κοινό που βρίσκεται μέσα στο στάδιο. 

Με πολύ κέφι αλλά και μεγάλη δυναμική η Μαρίνα Σάττι, φάνηκε να ξεπερνά το πρόβλημα της υγείας της, αφού τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από μια φαρυγγίτιδα και έτσι μπόρεσε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Η τραγουδίστρια, ως πολύ καλή επαγγελματίας που είναι άφησε πίσω όλες τις δυσκολίες των τελευταίων ωρών και το κοινό την επιβράβευσε με ένα δυνατό χειροκρότημα. 

Οι σκηνές που έδειξαν να ενθουσιάζουν τους θεατές είναι τόσο η στιγμή που εκείνη και η ομάδα της βγάζουν τα μαντήλια και χορεύουν όσο και στο δικό της σόλο. 

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι εμφανίσεις των υπόλοιπων χωρών και όλοι περιμένουμε με αγωνία να φτάσει η στιγμή της ψηφοφορίας αλλά και των αποτελεσμάτων έτσι ώστε να δούμε πια θέση θα κατακτήσει το ελληνικό τραγούδι.

Να σημειώσουμε πως αυτή την ώρα η Μαρίνα Σάττι και το "Ζάρι" βρίσκονται στην έβδομη θέση των στοιχημάτων, δείχνοντας μάλιστα ανοδική τάση. 

Πηγή: flash.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.