Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γιάννουλη για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου

 Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρόνο Εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γιαννούλης του Δήμου Λαρισαίων, αποφασίζει:  

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας –Κοζάνης, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης και στο τμήμα αυτής από την οδό Αλ. Παπάγου έως την οδό Ραιδεστού, την Πέμπτη (06-06-2024) κατά τις ώρες 18:00΄έως 20:00΄ λόγω υποδοχής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα και των εορταστικών εκδηλώσεων από την συμπλήρωση πενήντα (50) ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. 

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης θα διε ξάγεται για τα κινούμενα με κατεύθυνση την πόλη της Λάρισας, διαμέσου των ο δών Ραιδεστού – Αλ. Παπάγου θα εξέρχονται ξανά στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και το αντίστροφο δρομολόγιο θα ακολουθείται για τα οχήματα που έχουν κατεύ θυνση την Κοζάνη (Τύρναβος – Ελασσόνα) από την πόλη της Λάρισας. Επιπλέον, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.