Κέλλας με Μεϊμαράκη σε Ελασσόνα και Κρανιά: «Ισχυρή ψήφος στη ΝΔ, για ισχυρή Ελλάδα και ισχυρή Ευρώπη» (φωτό)

 «Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Το διακύβευμα της κάλπης είναι διττό: Αφενός, η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη Κυβέρνηση, ώστε να συνεχίσει στον δρόμο των αλλαγών, των μεταρρυθμίσεων, της προόδου και της προκοπής, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, με ορίζοντα το 2027. Αφετέρου, η ανάδειξη της πολιτικής δύναμης, που επιθυμούν οι Έλληνες να τους εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Της παράταξης, δηλαδή, που πιστεύουν ότι είναι δοκιμασμένη και ικανή, ώστε να δυναμώσει την εθνική φωνή έξω από τα σύνορά μας». 

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που συνόδευσε τον πρ. Πρόεδρο της ΝΔ, Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην περιοδεία του σε Ελασσόνα και Κρανιά, ενόψει των Ευρωεκλογών, ενώ προσέθεσε:


«Στις 9 Ιουνίου αποφασίζουμε, όλοι μαζί, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, που θέλουμε. Διότι, αν η πρώτη τετραετία ήταν μια περίοδος, στην οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλές κρίσεις, η δεύτερη είναι η τετραετία των μεγάλων δομικών αλλαγών, που θα βάλουν για τα καλά την πατρίδα μας σε τροχιά άμεσης σύγκλισης με την Ευρώπη. Επιπλέον, η ισχυρή ψήφος στην Νέα Δημοκρατία, θα δώσει στη χώρα τη διαπραγματευτική ισχύ που χρειάζεται, για αναδιάρθρωση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε πολλά επίπεδα, ώστε να μπορέσουμε να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτό τον τόσο σημαντικό τομέα για την Κρανιά, την Ελασσόνα, το νομό Λάρισας και τη Θεσσαλία, συνολικ.

Στις επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ σε Κρανιά και Ελασσόνα, συμμετείχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Θεόφιλος Καραχάλιος και Ανδρέας Ζαμπούκας.


Δείτε φωτογραφίες:

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.