Με μεγάλη επιτυχία οι “Ανοιχτές Πόρτες” στο «Κτήμα Όλοινος» στην Ελασσόνα

Οι Ανοιχτές Πόρτες, ο θεσμός που εδώ και χρόνια γιορτάζεται από πολλά επισκέψιμα οινοποιεία της Ελλάδας και τιμάται από το οινόφιλο κοινό, πραγματοποιήθηκε και φέτος το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Το Κτήμα Όλοινος στην Ελασσόνα, είχε διοργανώσει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. 

Η 2η γενιά του οινοποιείου, που έχει πλέον αναλάβει, και πιο συγκεκριμένα η Δέσποινα, η Νάνσυ, η Σταυρούλα και ο Δημήτρης έδωσαν μια νέα οπτική στην επισκεψιμότητα του οινοποιείου και στη δυναμικότητα της περιοχής τους. 

Δράσεις όπως η yoga στον αμπελώνα, η ιππασία για μικρούς και μεγάλους, η ζωντανή μαγειρική αλλά και η έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων, γέμισαν τον χώρο του οινοποιείου και συνδυάστηκαν αρμονικά με ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών. 

Μετά την πολύ θετική ανταπόκριση του κοινού και τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, το Κτήμα Όλοινος επιφυλάσσεται για ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις εστιάζοντας στην ανάδειξη του κρασιού και της περιοχής της Ελασσόνας.

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.