Θ. Μπίζιος: Να δοθεί έμφαση στην αγροτική οδοποιία - Συνόδευσε τον Υφυπουργό Στ. Κελέτση στην περιοδεία του στην Ελασσόνα

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Κελέτση συνόδευσε στην περιοδεία που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Ελασσόνα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος.

Στο κλιμάκιο που συνόδευε τον Υφυπουργό συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Κίτσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας καθώς και η ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγράμματος Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Υφυπουργού ήταν η Μητρόπολη Ελασσόνας, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χαρίτωνα, με τον οποίο συζήτησε θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς των Μονών της επαρχίας και του θρησκευτικού τουρισμού. Στη συνέχεια ο κ. Κελέτσης επισκέφτηκε την πόλη της Ελασσόνας, όπου είχε συναντήσεις με πολίτες. 

Στο περιθώριο των επαφών αυτών, ο κ. Μπίζιος ενημέρωσε τον κ. Κελέτση για όλα τα ζητήματα του δήμου Ελασσόνας, τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η περιοχή σε αναπτυξιακή τροχαία, ενώ ζήτησε την συμβολή του ΥΠΑΑΤ στην αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας, η οποία σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ακόμη χαρακτήρισε αναγκαία την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν με την καταβολή των ενισχύσεων και αποζημιώσεων. 

Τέλος οι δύο άντρες συζήτησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και για τα μέτρα περαιτέρω στήριξης της κτηνοτροφίας, ενός σημαντικού για την τοπική και εθνική οικονομία, κλάδου. 


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.