Με την πρωταθλήτρια κολύμβησης Δανάη Τσαούσι συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων – «Τιμή για την πόλη, πηγή έμπνευσης για τους νέους η διάκριση της Δανάης», σημειώνει ο κ.Θανάσης Μαμάκος

Με τη νεαρή αθλήτρια κολύμβησης, κ.Δανάη Τσαούσι συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή τη σημαντική επιτυχία της 15χρονης αθλήτριας του «Ποσειδώνα», η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης γυναικών (93η έκδοση, 200 μ. μικτής ατομικής). Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον δεκαετίες που κολυμβήτρια Λαρισινού συλλόγου κατακτά μετάλλιο σε αγώνα γυναικών. 

Η κ.Τσαούσι αναφέρθηκε στην αγάπη της για την κολύμβηση -από 4 ετών που ξεκίνησε, η πισίνα αποτελεί το δεύτερο σπίτι της, στο απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και στη βοήθεια και στήριξη από την οικογένεια και τον Σύλλογο, προκειμένου να κατακτήσει το όνειρό της. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο, η νεαρή αθλήτρια μίλησε για το όνειρό της να συνεχίσει τη δυναμική της πορεία στο άθλημα της κολύμβησης και να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

«Η Δανάη Τσαούσι είναι ακόμη ένα φωτεινό παράδειγμα του πώς η αφοσίωση, η δέσμευση και η σκληρή δουλειά οδηγούν στην επιτυχία, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική επίδοση και εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους που θέλει να κατακτήσει. Είμαστε δίπλα της, σε κάθε της προσπάθεια», σημείωσε ο κ.Μαμάκος, στο πλαίσιο της συνάντησης.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μετείχαν οι κκ. Αχιλλέας Κέλλας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης, Ζήσης Οικονόμου, Προπονητής «Ποσειδώνα» Λάρισας, Χαράλαμπος Τρικάλης, Πρόεδρος «Ποσειδώνα» Λάρισας και ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας, Γρηγόρης Τσαούσι.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.