ΜΕΣ Καρυάς: "Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος ορεινός αγώνας Karya Olympus Trail"

Σε Δελτίο Τύπου του ΜΕΣ Καρυάς, σχετικά με τον ορεινό αγώνας Karya Olympus Trail, αναφέρονται τα εξής:

"Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος ορεινός αγώνας Karya Olympus Trail, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 2 Iουνίου 2024, στην Καρυά Ολύμπου. 

Ο αγώνας προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, που ήρθαν να απολαύσουν τις μοναδικές διαδρομές και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο του Ολύμπου. 

Κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων ήταν μία άψογη διοργάνωση που στόχο είχε την ανάδειξη και προστασία των ορεινών μονοπατιών της περιοχής, καθώς και την προώθηση του ορεινού τρεξίματος. 

Το πρόγραμμα του Ορεινού Αγώνα περιλάμβανε τις διαδρομές, Karya Olympus Trail 25 km, Titnata Trail 13 km,Karya Mini Trail 5,5 km, αλλά και αγώνα για παιδιά διαφόρων ηλικιών. 

Στον αγώνα μάς τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Σ. Σουλούκος και η Αντιπεριφεριάρχης κ. Μαρία Γαλλιού Π.Ε. Θεσσαλίας. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Α. Δημουλάς, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Βόρειου Τομέα κ. Α. Γεροφωκάς, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΕΛ κ. Γ. Κατσιούρας, δημοτικοί υπάλληλοι και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρυάς κ. Ν.Κατσίβελος. 

Η πρόεδρος του ΜΕΣΚ Σπυράκη Ελένη σε συνέντευξη της τόνισε πως στόχος του ΜΕΣΚ είναι να φέρει τον κόσμο πολύ πιο κοντά στη φύση και να γνωρίσει τα μονοπάτια της περιοχής. 

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, αφού με αφορμή τον ορεινό αγώνα, το χωριό το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος. Επίσης στόχος είναι η προβολή του εθνικού μονοπατιού Ο2, το οποίο διέρχεται από την Καρυά, και σε μια από τις υψηλότερες κορυφές το Σκολιό, ενώνεται με το Ε4 που είναι διεθνές μονοπάτι. Στο ίδιο σημείο στάθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Σουλούκος λέγοντας πως η Περιφέρεια είναι δίπλα στους συλλόγους και βοηθάει, κατά περιοχές όπου διοργανώνονται αντίστοιχες αθλητικές εκδηλώσεις.

 Τις προσεχείς ημέρες, θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και το πρόγραμμα ανάδειξης του μονοπατιού Ο2. 

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε. PEAK STORE GEORGIADIS ETHIC SPORT ΦΑΡΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΣΙΟΥ ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ /ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γ. ΡΟΚΚΟΣ KALDI΄S COFFEE MIKEL COFFEE FOOD PLAZA ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ VEDI ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ELEN΄S ACCESSORIES ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗ ΚΑΦΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΚΟΥΡΑΦΑΣ ΚΑΦΕ ΤΗΓΑΝΗΣ

 Ευχαριστούμε τα αδέρφια Ελευθέριο και Γεώργιο Καβαρατζή για την άψογη οργάνωση του αγώνα.

 Όλους τους εθελοντές, το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας, όλους τους αθλητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες που πήραν μέρος και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους όλων των ηλικιών, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας. 

Τους εκφωνητές του αγώνα Θοδωρή Τόπα και Γιώργο Φωτιάδη. 

Τέλος ευχαριστούμε τους μοναδικούς Κ. Παπαδημητρίου και Ν. Δραχαλίβα για τη μουσική κάλυψη του αγώνα. 

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΜΕΣ Καρυάς «Ο Όλυμπος» με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάδειξη και προστασία της φυσικής ομορφιάς του θεσσαλικού Ολύμπου.

 Αποτελέσματα των αγώνων 

Στα 25 χμ. 

άντρες Νικόλαος Δήμτσας Κώστας Κουτσούκης Βασίλης Μπαλαμώτης 

 γυναίκες Βικτώρια Γεωργοπούλου. Ιωάννα Μπάτζιου Ιφιγένεια Γάτσιου. 

Στα 13 χμ. 

άντρες Χρήστος Ζησόπουλος Νίκος Κασιάρας Κώστας Μάρος 

 γυναίκες Θεανώ Δοξαρά Βασιλική Ντικούλη Δήμητρα Καλτσή. 

Στα 5 χμ.

άντρες Δημήτρης Τζιούργκανος Νίκος Βαούτης Σάκης Πιτένης 

γυναίκες Αναστασία Χατζή Ευαγγελία Αγγελή Βασιλική Ζαμπούκ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.