Έρχονται οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» στο Δήμο Ελασσόνας 18 με 21 Ιουνίου

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» που διοργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.

Δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, που περιλαμβάνουν άθληση, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εθελοντικές πρωτοβουλίες πολιτών και συλλόγων και μία μεγάλη συναυλία με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο.

Με τη διοργάνωση αυτή ο Δήμος Ελασσόνας αποδεικνύει έμπρακτα τον υψηλό βαθμό ενεργοποίησής του προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και της αλλαγής νοοτροπίας για την ανακύκλωση, την προάσπιση του δημόσιου χώρου, την εθελοντική συμμετοχή και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων συνοδεύεται από ποικίλες δράσεις εθελοντισμού και σε κοινότητες του Δήμου, στις οποίες η συμμετοχή των συλλόγων, των εθελοντών και ειδικά των παιδιών είναι πολύ ενθαρρυντική.

Η Ποδηλατάδα που τόσο έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων, ενώ τα καλλιτεχνικά εργαστήρια -όπως κάθε χρόνο- θα εκπαιδεύσουν δημιουργικά τα παιδιά στις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Στις φετινές «Ημέρες Περιβάλλοντος» ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, θα χαρίσει σε όλους μία όμορφη βραδιά την Πέμπτη 20 Ιουνίου με υπέροχα τραγούδια, ενώ το κλείσιμο των φετινών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με μια μουσική συναυλία με τίτλο "Ύμνος στη Χαρά" από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας, που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, παρουσιάζοντας τραγούδια από διαφορετικά στυλ και εποχές, από κλασικούς και σύγχρονους συνθέτες.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.