ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Επιβάλλεται η διέξοδος του προοδευτικού κόσμου μέσα από συνεργασία με τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις

 Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες έδωσαν το ποσοστό 11,42% στο κόμμα μας, στην επαρχία Ελασσόνας, δίνοντας 1624 ψήφους για την διαδικασία των Ευρωεκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας τερμάτισε στην 4η θέση, χάνοντας σημαντικές δυνάμεις σε σχέση με τις εθνικές εκλογές που είχε τερματίσει στην 2η θέση. Αυτό το αποτέλεσμα μας προβληματίζει αλλά μας γεμίζει και με ένα τεράστιο πείσμα ώστε να ανασυγκροτηθεί το επόμενο διάστημα η Οργάνωσή μας και να ανασυνταχθεί πριν τις εσωκομματικές διαδικασίες και το καταστατικό συνέδριο των Αθηνών.

Θα ακολουθήσει, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, Ολομέλεια και απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει πιο δυνατούς, πιο ενωμένους και πιο αποφασισμένους για την ολική μας επαναφορά.

Επιβάλλεται η διέξοδος του προοδευτικού κόσμου, απέναντι σε μια Ευρώπη που δυστυχώς αλλάζει προς το χειρότερο με την άνοδο της ακροδεξιάς και των εθνικιστικών μορφωμάτων.

Μια επαναφορά, που έδειξε σε πανελλήνιο επίπεδο το κόμμα μας, διατηρώντας την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, να ανοίξει η μεγάλη συζήτηση για την επόμενη μέρα στον κεντροαριστερό χώρο, ώστε η σημερινή κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας σε πανελλήνιο επίπεδο, να σημάνει οριστικά το τέλος του Μητσοτάκη και της Δεξιάς στη χώρα, στις Εθνικές Εκλογές.

Επιβάλλεται η διέξοδος του προοδευτικού κόσμου, απέναντι σε μια Ευρώπη που δυστυχώς αλλάζει προς το χειρότερο με την άνοδο της ακροδεξιάς και των εθνικιστικών μορφωμάτων.

Η Αριστερά οφείλει να απαντήσει, οφείλει να δει την μεγάλη εικόνα και να υπερασπιστεί τη κοινωνία, σε όλα όσα θα έρθουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βασικός πυλώνας του προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου, θα είναι παρών σε όλες τις συζητήσεις, για να μπορέσει η Ευρώπη να διατηρήσει κεκτημένα δεκαετιών, όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, η αλληλεγγύη, η ενότητα.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.