Με μεγάλη συμμετοχή η δημόσια διαβούλευση στη δημοτική ενότητα Αντιχασίων

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η δημόσια διαβούλευση με τοπικούς, επαγγελματικούς, συνεταιριστικούς φορείς αλλά και πολίτες, στη δημοτική ενότητα Αντιχασίων, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2024-2028.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο Αντιχασίων στην Κρανέα με συντονιστές τους αντιδημάρχους Ν. Παλάσκα και Στ. Δημουλά.

Εκπρόσωποι φορέων και πολίτες κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την ένταξη έργων και δράσεων τοπικού και υπερτοπικού αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Ταζε Ε., ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Δευκαλίων Κρανέας Προβιδας Δ., οι πρόεδροι των τριών κοινοτήτων, Κρανιάς, Λουτρού, Άκρης, Γκουνέλας Ν. Καλύβας Λ. και Τσανακας Στ. αντίστοιχα, τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Κρανέας Μπατσιλας Η. και Πλάτανος Δ., το μέλος του συμβουλίου της κοινότητας Λουτρού Καραπετσας Δ., καθώς επίσης ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Κρανέας κ.Θωμος Γεώργιος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ.Παπαευθυμίου Γ.,  η πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Κρανεας Καραλή Αικ., το μέλος του Δ.Σ.  του συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας, κα. Κοντοτασιου Αγ., ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λουτριωτών Λάρισας "Η Γκορτσοπουλα" κ.κ. Οικονόμου και Καλύβας Γ., και πολλοί άλλοι.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.