Λήξη Κατηχητικών Μαθημάτων στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου

 Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, η τελετή λήξης των κατηχητικών μαθημάτων των παιδιών.

Η εκδήλωση έγινε μετά τη Θεία Λειτουργία στον αύλειο χώρο της Μονής, παρουσία των γονέων των παιδιών. Τα παιδιά του κατηχητικού παρουσίασαν στους Πατέρες της Μονής και τους γονείς τους ένα συγκινητικό πρόγραμμα με τραγούδια, ποιήματα και δρώμενα.

Στη συνέχεια έκαναν μία όμορφη έκπληξη - δώρο στην κατηχήτριά τους, κ. Αθηνά Θαμνοπούλου, η οποία με πολύ κόπο, μεράκι, αυταπάρνηση και ζήλο κατηχεί κάθε Κυριακή τα παιδιά. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν όλα τα παιδιά αγκάλιασαν με πολλή αγάπη την κατηχήτριά τους, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη τους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Καθηγούμενος της Μονής, αρχιμανδρίτης Νικάνωρ, ο οποίος  απηύθυνε προς όλους λόγους πνευματικούς. Στο τέλος πρόσφερε με πολλές ευχαριστίες μία εικόνα της Παναγίας ως δώρο στην κατηχήτρια, και από μία μπάλα σε όλα τα παιδάκια του κατηχητικού, ευχόμενος σε όλους καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.