Να διασφαλιστεί η ενότητα και να αναπνεύσει η κοινωνία, ζήτησαν τα μέλη της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας στη Φαντασία

Σε μία συνεστίαση-ολομέλεια, που είχε ως επίσημη καλεσμένη ομιλήτρια την βουλεύτρια Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, έκλεισε μια μακρά περίοδος αγωνιστικότητας για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, στον εξωτερικό χώρο του κέντρου "Φαντασία", λίγο πριν ανοίξει ο διάλογος για το καταστατικό συνέδριο του κόμματος, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στην Αθήνα.

Η Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Σταυρούλα Δάσσιου, προχώρησε σε έναν απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Παναγιώτη Καλογιάννη, τονίζοντας μαζί με τα μέλη της Οργάνωσης Ελασσόνας, την ανάγκη να διασφαλιστεί η ενότητα στη παράταξη και να αποτελέσει αυτό, ένα νέο εναρκτήριο λάκτισμα, για να αναπνεύσει και η ίδια η κοινωνία, απομακρύνοντας στις επόμενες εθνικές εκλογές την νεοφιλελεύθερη δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη από την διακυβέρνηση της χώρας.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε για την ανάγκη της κοινωνικής συνοχής, μέσα από ένα νέο προγραμματικό άξονα πρωτοβουλιών, θέσεων και οργανογράμματος, που θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα, ο προοδευτικός κόσμος και τα κόμματα που τον απαρτίζουν, να προχωρήσουν σε υπερβάσεις, μέσα από την λαική βούληση και τη βάση των μελών και φίλων της δημοκρατικής παράταξης ενώ ανέφερε πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, αποτελεί εφαλτήριο ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να ανατρέψουν τους συσχετισμούς, όντας η μήτρα της προοδευτικής κοινωνίας και της κοινωνικής αντιπολίτευσης, αντίστοιχα.

Η βραδιά έκλεισε με την ορχήστρα του Μάκη Κουτσιούμπα, με τα μέλη να συμπληρώνουν και φόρμες προτάσεων, ανάλογα τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, ώστε να σταθλούν στο Οργανωτικό γραφείο του κόμματος. Χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής του Ν. Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Καριπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας στη Π.Ε. Λάρισας Βαγγέλης Αποστόλου, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Δημουλάς, οι πρώην γραμματείας Θεόδωρος Τζιώλας, Χρήστος Παπαδημητρίου, Νίκος Μπίκιας, η πρώην αναπληρώτρια Γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας Εύη Παπανίκα, ο γραμματέας της Ν.Ε. Βόλου Γιάννης Κηπουρός, ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Θωμάς Καραγεώργος, στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Ελασσόνας και της Ν.Ε. Λάρισας.

Πηγή: elassona-city.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.