Στην πρώτη θέση της FSA ο Νίκος Στραβοκώστας στην Ανάβαση Πηλίου

Στον πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Στραβοκώστας κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία FSA με την πανέμορφη Alfa Romeo 156 και σε ανάρτηση του αναφέρει:

"Η 1η Ανάβαση Πηλίου λοιπόν είναι παρελθόν και ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας) είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων για τη διοργάνωση! 

Όμορφα μέρη με ωραίες εικόνες και παρέες φίλων και συναθλητών να γίνονται ένα σ αυτο το όμορφο διήμερο απολαμβάνοντας βέβαια οι οδηγοί  μια πολύ τεχνική και συναρπαστική διαδρομή!

Έμεις ως ομαδα το χαρήκαμε στο έπακρο, προβληματιστήκαμε και είδαμε ποια η επόμενη βελτίωση του αυτοκινήτου.

Κατακτήσαμε την 1η θέση στην κατηγορία FSA αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο η αναφορά στο βάθρο και αυτό που πετυχαμε. Ίσως να μην ήταν αυτή η θέση  για μας αν την Κυριακή δεν είχαν την ατυχία τους οι δυο συναθλητές μου Dimitris Reme και Dimitris Mpertzemis οι οποίοι πέτυχαν εξαιρετικούς χρόνους στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και έμειναν εκτός αγώνα λόγω μηχανικών προβλημάτων. Τα συγχαρητήρια μου και στο φίλο Nestoras Letsos για την επίδοση του με την πολύ όμορφη BMW! 

Του χρόνου πάλι με το καλό στο όμορφο Πήλιο!

Το συνεργείο Νταλαμπυρας Services πάντα παρόν σε κάθε αγώνα με τα δυο αδέρφια Κώστας και Βασίλης Νταλαμπύρας να είναι υποστηρικτές της προσπάθειας.Το ευχαριστώ είναι λίγο και για τον Σταύρος Δαγκλής για την πολύτιμη βοήθεια του! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς της ομάδας".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.