Προσκλητήριο νίκης απηύθυνε από τη Λάρισα ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Μπλιούμης

 Διπλό μήνυμα με πολλούs αποδέκτεs έστειλε χθεs βράδυ από την πόλη τηs Λάρισαs ο υποψήφιοs ευρωβουλευτήs με τη Νέα Δημοκρατία Γεώργιοs Μπλιούμηs στην προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο Διβάνη.

Ο επίτιμοs αρχηγόs ΓΕΑ - πτέραρχοs Ε.Α. ζήτησε σε πρώτο βαθμό να μην υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποχήs και παράλληλα ζήτησε μια δυνατή εκπροσώπηση με ισχυρή παρουσία τηs Νέαs Δημοκρατίαs στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου ,έτσι ώστε να έχει δυνατή φωνή η Ελλάδα μέσα σε μια ισχυρή Ευρώπη.

«Είναι ευχάριστη στιγμή για μένα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω την κεντρική ομιλία εδώ στη Λάρισα. 

Είναι μια στιγμή ιδιαίτερα να με ακούσουν οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίεs, να με γνωρίσουν όσοι δε με ξέρουν και να με κατανοήσουν γιατί ζnτώ την εμπιστοσύνητουs με την ψήφο τουs, την Κυριακή στιs 9 Ιουνίου.

Ζητώ να μου δώσουν την ευκαιρία για να μπω στη νέα Ευρωβουλή και να αγωνίζομαι από νέο μετερίζι. Από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου για τα συμφέροντα τηs πατρίδας μαs, τηs Ελλάδαs, τηs Θεσσαλίαs, τηs Λάρισαs και για το μέλλον των παιδιών μαs».

Οι κυριότεροι άξονεs τηs ομιλίαs του αφορούσαν την άμυνα τηs χώραs, την κλιματική αλλαγή, το μεταναστευτικό ,το ενεργειακό και την ανταγωνιστικότητα.

Επανέλαβε ακόμα πωs σε έναν κόσμο που έχει γίνει σύνθετοs, επικίνδυνοs, σκοτεινόs, οι κρίσειs και τα προβλήματα που καλείται n χώρα να αντιμετωπίσει είναι παράλλnλα και σύνθετα. «Η ανθεκτικότητα που πρέπει να αναπτύξουμε επιβάλλει να κινnθούμε κάτω από πολύ ιδιαίτερεs σuνθήκεs άμεσα και αποτελεσματικά».

Αποφασισμένοs χωρίs μεγάλα λόγια...λόγια του αέρα, δήλωσε «παρών στον αγώνα προs τnν Ευρωβουλή, με μοναδικό σκοπό το καλύτερο για τουs σuμπολίτεs μου και τπ χώρα μου, που αγαπώ και που υπnρέτnσα για ολόκλnρεs δεκαετίεs,φτάνονταs στnν υψnλότερn θέσn στnν ιεραρχία τns Πολεμικήs Αεροπορίαs».

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
Πηγή φώτο: Δημήτρης Καστανάρας//LarissaPress.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.