Με έξι οδηγούς θα συμμετέχει η ΛΑΜΚΕ στην 1η Ανάβαση Πηλίου

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. 


Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών.


Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00.


Μετα τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους.


Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.).


Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρουσίαση και την προβολή τους κάτω από το φεγγάρι με θέα την υπέροχη θάλασσα.


Μετά θα υπάρξει ξεκούραση για όλους τους αγωνιζόμενους ώστε το πρωί να μας χαρίσουν ωραία και γρήγορα περάσματα. Ο αγώνας την Κυριακή αρχίζει στις 12:00.


Ο δρόμος το Σάββατο και την Κυριακή θα κλείσει μια ώρα πριν από την έναρξη της δράσης. Τέλος μετά τον αγώνα θα γίνει η απονομή στο χωριό Άγιος Γεώργιος στην πλατεία με ωράριο που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του αγώνα.

 

 Τη ΛΑΜΚΕ θα εκπροσωπήσουν έξι οδηγοί και συγκεκριμένα ο Γιώργος Γκέκας να ξεκινά στην Α6 με Peugeot 106, ο Λάζαρος Σκουλαριώτης στην Α7 με Renault Clio 2, ο Θεόφιλος Γουλάρας στην Ε11 με BMW 320 E30, ο Γρήγορης Μπαλάσης στην FST2 με Toyota Corolla, ο Δημήτρης Ρεμέτζης στην FSA με Peugeot 206 και τέλος ο Νίκος Στραβοκωστας επίσης στην FSA με Alfa Romeo 156.


Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.