“Σάρωσε” τα μετάλλια ο Ελασσονίτης Μπάμπης Βαρυτιμίδης στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2024" (φωτ.)

Πολύ καλή παρουσία είχε ο αθλητής του Μέγα Αλέξανδρου ‘94, Μπάμπης Βαρυτιμίδης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2024 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο ακόντιο με επίδοση 25.50 μ., ασημένιο στη σφαίρα με 8.70 μ. και χάλκινο στον δίσκο, με 24.20 μ.

Ο αθλητής που κατάγεται από την Καλλιθέα Ελασσόνας, για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες του τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι μια απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της με αυτές τις επιτυχίες. Διακρίσεις που σημειώθηκαν μετά από πολύ κόπο και δουλειά, με υπομονή και μεγάλη προσπάθεια. Τρία μετάλλια στο τέλος της χρονιάς, είναι ό,τι καλύτερο για εμένα».

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Βαρυτιμίδης έρχεται συχνά στη Λάρισα, καθώς αγωνίζεται με την ομάδα μπάσκετ με καρότσι.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου 2024. Ένα από όλα τα χρώματα φέτος… 🥇χρυσό στο ακόντιο 🥈ασημενιο στην σφαίρα 🥉χάλκινο στον δίσκο! Με επιτυχία τελείωσαν και φέτος οι αγώνες. Δίπλα μου όπως πάντα το @kinesiotherapy.gr όπου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της φυσιοθεραπείας τα @filira_aromatic_herbs και το @daniscoffee! ραντεβού του χρόνου λοιπον!” έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.