Στις 11:30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης - Αθηναϊκά ρεπορτάζ στέλνουν τον Λαρισαίο Χρήστο Κέλλα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

 Στις 11:30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον υφυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα υπουργικό συμβούλιο αναβάλλεται.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα αναφέρουν ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης.

Η Νίκη Κεραμέως θα μετακινηθεί στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας με υφυπουργό τον Κώστα Καραγκούνη.

Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης στη θέση του Κώστα Σκρέκα θα βρεθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη ο Κώστας Τσιάρας, με υφυπουργό τον Χρήστο Κέλλα.

Στο υπουργείο Μετανάστευσης στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος μένει εκτός κυβέρνησης, θα τοποθετηθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Μυλωνάκης, ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν μετά τις 9:30 το πρωί. Στους υπουργούς τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός, ενώ στους υφυπουργούς ο κ. Μυλωνάκης.

Πηγή: onlarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.