Δημ. Παπαλέξης: «Να πρωταγωνιστήσει ο Αγροτικός Τομέας και πανελλαδικά»

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρήστο Κέλλα είχε ο κ. Δημήτρης Παπαλέξης υποψήφιος για την προεδρία  του Επιμελητηρίου Λάρισας, συνοδευόμενος από τους κ. Αλέξη Γκούλιο, και Βασίλη Μπανταβή υποψήφιους του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Αγροτικός Τομέας, Εμπόριο, Μεταποίηση, Τουρισμός/Αγροτουρισμός, Υποδομές και Ενέργεια ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την συζήτηση τους με τον Υφυπουργό.

«Πρωτεύων στόχος στο πρόγραμμα της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ είναι η εξωστρέφεια σε κάθε τομέα της επιχειρηματικότητας. Η καινοτομία για τα επιμελητηριακά δεδομένα είναι να πρωταγωνιστήσει ο Αγροτικός Τομέας ιδιαίτερα στην περιοχή μας αλλά και πανελλαδικά.

Η τεχνογνωσία των επαγγελματιών αγροτών και κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται στον νομό μας, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ακόμη και σε συνθήκες που οι κλιματικές και περιβαλλοντικές αλλαγές διαμορφώνουν νέα δεδομένα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες του Θεσσαλού αγρότη και κτηνοτρόφου, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και πανελλαδικά.

Πιστεύουμε πως η ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από τον συντοπίτη μας κ. Χρήστο Κέλλα θα συνεισφέρει τα μέγιστα στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας. Είμαστε αρωγοί στο έργο του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα», δήλωσε μετά την συνάντησή τους ο κ. Παπαλέξης.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.