Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση στην Ελασσόνα του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2024-2028

 Με τη σύσκεψη φορέων και πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ελασσόνας ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου η πρώτη φάση της δημόσιας διαβούλευσης με τον Δήμο Ελασσόνας στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2024-2028.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολής τοπικού πολιτισμού (πρώην δημοτικό ωδείο) και το συντονισμό της συζήτησης είχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Καριπίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τσιάτσικας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες από τη Δημοτική Ενότητα Ελασσόνας, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την ένταξη έργων και δράσεων τοπικού και υπερτοπικού αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ελ. Ταζέ και Στ. Δημουλάς, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Ελασσόνας Πόπη Φώλλα, Γαλανόβρυσης Δημ. Καζάνας, Ευαγγελισμού Σπ. Λιούρας, Παλαιοκάστρου Γρ. Καλογιάννης, η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Στ. Δάσσιου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Χ. Μπαγιώτα, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΓάλαΕλασσ Γ. Μηλιώνης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοράχης Χαρ. Δημητριάδης, ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας elassona-city.gr Αντ. Λιάνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας Κων. Νίκου, η πρόεδρος του συλλόγου Ελασσονίτες Εθελοντές – Ενεργοί Πολίτες Αικ. Τζουανάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ελασσόνας Ασπ. Χατζηβασίλη, μέλη της θεατρικής ομάδας Ελασσόνας, η πρόεδρος του Δικτύου Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας Ελ. Μπλιούμη, η πρόεδρος του Συλλόγου Κρυοβρυσιωτών Ευθ. Σερλέτη, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγροτικό Εθνογραφικό Μουσείο Αραδοσιβίων Θ. Λιόλιος και πολλοί άλλοι.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.