ΠΑΕ ΑΕΛ – Εισιτήρια Διαρκείας 2024–25

 Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενισχύοντας όλους τους τομείς, έπειτα από τη διοικητική της αναδιάρθωση, την επαρκή και πλήρη στελέχωση του διοικητικού προσωπικού σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στο προπονητικό team, εκδηλώνει απερίφραστα στους απανταχού φιλάθλους τους ξεκάθαρους στόχους που έχει θέσει με τις στοχευμένες μεταγραφές που πραγματοποιεί για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και θα τους διεκδικήσει μέχρι τέλους ΜΑΖΙ με τη “βυσσινί στρατιά” που διαχρονικά συμπορεύεται στο πλάι της, ως βασικό της στήριγμα στις χαρές και στις λύπες.

Η εξασφάλιση της πολυπόθητης  αδειοδότησης από την ΕΠΟ, στόχος ο οποίος κατακτήθηκε λόγω της μεγάλης προσήλωσης και κατάρτισης του Νομικού επιτελείου, του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ, αλλά κυρίως λόγω της κάλυψης όλων των οικονομικών απαιτήσεων από τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανοίγει νέους ορίζοντες και μια νέα συμφωνία, που μεταξύ άλλων θα αγκαλιάζει και το γήπεδό μας το AEL FC ARENA.

Για τους ανωτέρω αλλά και για πολλούς άλλους λόγους, ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον με επιτυχίες που θα κατακλύσουν τον κόσμο μας με αισθήματα χαράς, ευτυχίας, υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Πέραν των προαναφερθέντων, δε θα πρέπει να λησμονηθούν οι μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος εξ υπαρχής της απόκτησης της ομάδας από τον Ιούνιο του 2022, εξάλειψε τις ποινές και τα χρέη του παρελθόντος δημιουργώντας προσδοκίες για την συστράτευση των τοπικών δυνάμεων ώστε το “βυσσινί άλογο” να καλπάσει ξανά και ξανά!

Όλος ο Νομός και όσοι αγαπούν την ΑΕΛ έχουν μια  θέση στο γήπεδό μας!

Όλοι μαζί ας κινητοποιήσουμε φίλους-παρέες-οικογένειες, στηρίζοντας εμπράκτως την ομάδα, σε μια ακόμα απαιτητική οικονομικά σεζόν που χρειάζεται ταυτόχρονα πάνδημη ενίσχυση με φωνή, παλμό, χειροκρότημα και πίστη για να ζήσουμε ενωμένοι ανεπανάληπτες στιγμές! 

ΜΑΖΙ αλλάζουμε κατηγορία!

Ενημερώνουμε για τη διάθεση και τις τιμές των “Εισιτηρίων Διαρκείας 2024-25” ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους υποστηρικτές φιλάθλους των 2 ετών της διοίκησής μας κι ετοιμάζοντας ανανεωμένα προνόμια στο πρόγραμμα “ΑΕΛ παντού” σε συνεργασία με τους χορηγούς μας, στο “Premium Members Club” και σε νέες ανταποδοτικές ενέργειες ακόμα και κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας.

Παρακαλούμε για την προσοχή σας και την τήρηση της διαδικασίας:

1. Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από σήμερα Δευτέρα 1/7/24 (13:00) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τους περσινούς κατόχους που επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους έως και το Σάββατο 6/7/24 (14:00). Παράλληλα όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας από σήμερα σε άλλες θέσεις και από την επόμενη εβδομάδα σε όλες τις διαθέσιμες του γηπέδου, αφού θα έχει λήξει η περίοδος ανανέωσης των περσινών κατόχων.2. Οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τις ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ κι εξασφαλισμένη την ίδια θέση και την επόμενη σεζόν εφόσον η ΑΕΛ πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League.3. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στους φιλάθλους μας αμετάκλητα μέχρι και την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2.4. Γυναικεία και παιδικά εισιτήρια διαρκείας 10-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50% σε δυτική και ανατολική κερκίδα ενώ όλα τα παιδιά έως 9 ετών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με τη συνοδεία ενήλικα (για τα ανήλικα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζονται και τα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για λόγους ταυτοποίησης και γονικής συναίνεσης).5. ΔΩΡΕΑΝ θα εισέρχονται στο γήπεδο όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσκομίσουν ΚΕΠΑ άνω του 67% στα γραφεία μας.6. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους φετινούς αγώνες της ΑΕΛ εντός έδρας και συγκεκριμένα φιλικούς, κυπέλλου, πρωταθλήματος και PlayOffs.

Προσοχή: Εντός ολίγων ημερών οι αγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Viva με μοναδικές εξαιρέσεις τα γυναικεία και τα παιδικά εκπτωτικά εισιτήρια για λόγους ταυτοποίησης και γονικής συναίνεσης. Η προπώληση ξεκινά σήμερα 1η Ιουλίου 2024, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σκαρλάτου Σούτσου 3 στον 3ο όροφο (ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ. – 5μ.μ. και Σάββατο 10π.μ. – 2μ.μ.) και προτρέπουμε να σπεύσουν οι περσινοί κάτοχοι για την ανανέωση της κάρτας τους και ειδικότερα όσοι επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις έως και το Σάββατο 6/7/24.

Για πρώτη φορά φέτος, μετά και τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μας θα εισέρχονται με άυλη κάρτα στις οθόνες των κινητών smartphones τους μέσω ειδικής εφαρμογής AELFC που θα δίνει μοναδικό κωδικό εισόδου για κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα ελέγχεται με αντίστοιχη ταυτοποίηση στις εισόδους των θυρών. Παράλληλα για σπάνιες εξαιρέσεις φιλάθλων με αδυναμία στη χρήση smartphone θα δίνεται ο κωδικός σε πλαστικοποιημένη κάρτα μιας χρήσης (η χρήση της άυλης κάρτας της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με τη διαδικασία εισόδου που θα ισχύει φέτος για τα γήπεδα της Super League μέσω tickets.gov.gr ).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.