Αποχώρησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ η Δήμητρα Βασιλάκου - Ευχαριστίες από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Την αποχώρησή της από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε η μέχρι πρότινος σύμβουλος για θέματα Ανάπτυξης και Προώθησης δεδομένων της ΠΑΕ ΑΕΛ – Μarketing Specialist! κ.  Δήμητρα Βασιλάκου. Η κ. Βασιλάκου κατείχε αυτό το πόσο από το 2022.

Αναλυτικά η δήλωσή της: "Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24, λήγει και η ενασχόλησή μου, εκ νέου, με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πήρα την απόφαση να αποχωρήσω.

Ήταν ακόμα ένα δύσκολο, αλλά όμορφο και πάντα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο για εμένα τελειώνει εδώ.

Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν να υπηρετήσω την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Επιχειρηματίες – χορηγούς, ομάδες Νέων Κ17 και Κ19, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ΠΑΕ, τη Δ/θμια Εκπ/ση ν. Λάρισας και όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο, τους συνεργάτες, τα ΜΜΕ, τους χιλιάδες φιλάθλους.

Εύχομαι γρήγορα η ομάδα μας να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου δικαιωματικά ανήκει. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.”

Ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Δήμητρα Βασιλάκου

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από δύο έτη αγαστής συνεργασίας με την κ. Βασιλάκου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την σημαντική συνεισφορά σε όλα όσα της είχαν ανατεθεί.

Η ενασχόληση της με τη δημόσια εκπαίδευση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα “fair play στα σχολεία και σε όλες τις βαθμίδες της ζωής”.

Σε κάποιες άλλες πτυχές όμως η ίδια ενασχόληση λειτούργησε ως τροχοπέδη για περαιτέρω συνεργασία.

Η απόφαση για διακοπή της συνεργασίας κατόπιν ενδελεχούς συζήτησης ελήφθη από κοινού.

Η κ. Δήμητρα Βασιλάκου υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και μέχρις πρότινος υπεύθυνη για θέματα marketing και επικοινωνίας.

Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε δυνατή πρόοδο».


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.