Ευχαρίστησε τον ΠΟΕ και ανέλαβε την Εράνη Φιλιατρών ο Βαγγέλης Στουρνάρας

 Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΟΕ αποτελεί ο Βαγγέλης Στουρνάρας όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στη προσωπική σελίδα που διατηρεί σε Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης.

Σε δήλωση του ο κ. Στουρνάρας ανέφερε τα εξής:  «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε η διοίκηση του κ. Άλκη Χατζηβασίλη. Ευχαριστώ όλους τους συνεργατές και ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μας. Εύχομαι στην ομάδα του ΠΟΕ τα καλύτερα και να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και πάλι με την νεοσύστατη διοίκηση. Για μένα η Ελασσόνα θα είναι πάντα σαν το σπίτι μου».

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.eleftheriaonline.gr, o Βαγγέλης Στουρνάρας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) στα Φιλιατρά και ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση για να αναλάβει την Εράνη Φιλιατρών.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας είναι η επιλογή της Εράνης για να διαδεχθεί τον Θοδωρή Γιακαλή στην τεχνική ηγεσία και να καθοδηγήσει τους Φιλιατρινούς στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η εποχή του Βαγγέλη Στουρνάρα στον πάγκο της Εράνης άρχισε επίσημα τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7). Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το ενδεχόμενο ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Γιακαλή να προέρχεται εκτός Μεσσηνίας δεν αποκλειόταν – οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονταν τότε σε πρώιμο στάδιο – όπως και εν τέλει συνέβη!

Ο άλλοτε πρωταθλητής με την φανέλα της Λάρισας την σεζόν 2004-05 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με προπονητή το περίφημο «τρένο» Γιώργο Δώνη και συμπαίκτη τον αείμνηστο Παναγιώτη Μπαχράμη, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους Κυπελλούχους Μεσσηνίας και θα πιάσει δουλειά άμεσα, “τρέχοντας” τον σχεδιασμό. 

Πηγή: ArenaLarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.