Γιώργος Κων. Χατζηβασίλης: Δεσμεύομαι να ακούσω και να προσπαθήσω ταυτόχρονα να δώσω απαντήσεις στις αγωνίες και τα προβλήματα του επαγγελματία της περιοχής μας
Ο Γιώργος Χατζηβασίλης είναι από την Ελασσόνα και είναι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με τη παράταξη "Επιμελητηριακή Σύμπραξη" με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Γουργιώτη, στις εκλογές για το Επιμελητήριο στο Νομό Λάρισας.
Όπως αναφέρει:
"Παίρνοντας, την απόφαση εδώ και λίγο καιρό να συμμετάσχω στις εκλογές του επιμελητηρίου με την Επιμελητηριακή Σύμπραξη του κ. Κωνσταντίνου Γουργιώτη και του κ. Βασίλη Ζάρκο, αναλάμβανα και την δέσμευση να ακούσω και να προσπαθήσω ταυτόχρονα να δώσω απαντήσεις στις αγωνίες και τα προβλήματα του επαγγελματία της περιοχής μας.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ σκέψεις και προτάσεις όπως:
- Συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών και επιχειρήσεων της περιοχής.
- Ψηφιοποιημένη πληροφόρηση για τα προγράμματα που τρέχουν ή θα τρέξουν.
- Αλληλεγγύη σε όλους τους επαγγελματίες.
- Άμεση υποστήριξη στους νέους και νέες για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων "ΝΕΑΝΙΚΉ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ"
Θέλουμε τα παιδιά μας να μείνουν και ταυτόχρονα να αναπτύξουν τον τόπο μας.
- Δημιουργία ενός μηχανισμού που θα προειδοποιεί τον κάθε επαγγελματία για τους κινδύνους να καταστεί αφερέγγυος, π.χ. εναλλακτική χρηματοδότηση - μικροπιστώσεις.
Αναδιοργάνωση των κόκκινων δανείων σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Λάρισας
- Ανάδειξη των τοπικών παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση αυτών στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, με καινοτόμες προτάσεις και το κυριότερο με ΕΞΩΣΤΡΈΦΕΙΑ
- Συμμετοχή σε εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό
- Αξιοποίηση πόρων από το ταμείο ΑΝΆΚΑΜΨΗΣ αλλά και του ΕΣΠΑ
- Το βασικότερο όλων ανοιχτές συνεδριάσεις του επιμελητηρίου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
Τέλος, δεσμεύομαι προσωπικά πως θα εργαστώ τόσο ατομικά όσο και συλλογικά για το αύριο του επιμελητηρίου δίνοντας διέξοδο στις δυσκολίες του καθενός από εμάς και την διαβεβαίωση ότι κανείς δεν θα μείνει μόνος και αβοήθητος".