Το έσωσε στις... καθυστερήσεις ο Π.Ο.Ε.

Στις καθυστερήσεις απέφυγε την ήττα ο πρωτοπόρος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της διοργάνωσης απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από τον Σμόλικα Φαλάνης. Ήρωας για την ομάδα της Ελασσόνας ο Αποστόλης Πολύζος, που στο 90’+2’ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ναρίνογλου, πέτυχε το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, είχαν πάρει προβάδισμα ασφαλείας, με τον Φυτιλή αρχικά στο 16’ να γράφει το 0-1 και τον Νερπιέτρι στο 57’ με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Γκαμπέτα) να πετυχαίνει (με δεύτερη προσπάθεια-απέκρουσε αρχικά ο Γούπος) το 0-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 61’ να μειώσουν με τον Ζιώγα σε 1-2 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι (στη φάση αυτήν, ωστόσο, σημειώθηκαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα), για να φτάσουμε στο 90’+2’ όταν διαμορφώθηκε το τελικό 2-2 από τον Πολύζο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Με παράπονα για τη διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη αποχώρησε ο Σμόλικας. Βοηθοί διαιτητές ήταν οι κ. Καρακώστας και Νάκας.

* Στο 71’ αποβλήθηκε ο Γραβάνης (αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Σμόλικα) με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία.

* Ο αγώνας άρχισε με ημίωρη καθυστέρηση, καθώς ο β’ βοηθός Χρήστος Νάκας καθ’ οδόν προς Ελασσόνα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο προσέκρουσε στο όχημά του.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Χρόνης): Γούπος, Λυγούρας (46’ Κουκουράβας), Λαγός, Τσάτσος, Χαλικιάς (73’ Ναρίνογλου), Τάφα (73’ Πολύζος), Κουκούλης, Γκαμπέτας, Οσμάνι, Σταμάτης, (46’ Ζιώγας), Καραγκούνης (85’ Σταμπουλής).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Καπελιάνης): Μπακαρός, Μπέζας (65’ Χριστακέας), Χατζηκρανιώτης, Αλατάς, Μπαργιώτας, Φούντογλου, Τάφα, Φυτιλής (80’ Κακαβίτσης), Δραχαλίβας (85’ Πίτσης), Νερπιέτρι, Χατζούλης (46’ Γκιόνα).

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.