Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας δίπλα στους αγροκτηνοτρόφους της Επ.Ελασσόνας
Στο μπλόκο του Μικρού Ελευθεροχωρίου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κλιμάκιο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και σε ανάρτηση του αναφέρονται τα εξής:
"Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας στέκεται δίπλα στους αγρότες της επαρχίας μας, που βρίσκονται στα μπλόκα, δίνοντας τον δικό τους αγώνα για την επιβίωση και το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.
Η αγροτική παραγωγή αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας, επηρεάζοντας άμεσα και τον εμπορικό κόσμο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί μας – το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές των προϊόντων, η έλλειψη ουσιαστικής στήριξης – είναι προβλήματα που αφορούν όλους μας.
Ως Σύλλογος, βρεθήκαμε στα μπλόκα για να εκφράσουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας. Αναγνωρίζουμε τη δίκαιη διεκδίκησή τους και στεκόμαστε στο πλευρό τους, γιατί χωρίς έναν ισχυρό αγροτικό τομέα, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ισχυρή τοπική αγορά ούτε ευημερία για την περιοχή μας.
Είμαστε μαζί τους σε αυτόν τον αγώνα και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών για όλους όσους μοχθούν καθημερινά στη γη μας.
Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας".
Α.Ν.