Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Κατερίνης-Ελασσόνας και στην Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης, λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν στην Ε.Ο. Κατερίνης-Ελασσόνας από τη χ.θ. 40+000 (όρια Ν. Πιερίας) έως τη χ.θ. 63+000 (Δ/ση Μικρού Ελευθεροχωρίου) στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Ελασσόνα και στην Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης από τη χ.θ. 48+000 έως τη χ.θ. 30+500, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα, με μερική κατάληψη του ανωτέρω ρεύματος κυκλοφορίας και την εκ περιτροπής διεξαγωγή της,  για το χρονικό διάστημα από 15/05/2025 έως και την 30/07/2025 κατά από ώρα  06:00΄έως ώρα 16:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.  


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.