Το ΚΥ Ελασσόνας παρουσία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας του (φωτ.)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 08/04 η εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, όπου παρευρέθηκαν, ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ Φώτης Σερέτης και ο υποδιοικητής κ Χρήστος Δημητρέλος, οι οποίοι παράλληλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, επιθεώρησαν την πορεία του έργου ανακατασκευής – ανακαίνισης του ΚΥ Ελασσόνας, το οποίο υλοποιείται από την 5η Υ.Πε. με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, προϋπολογισμού 1.735.000€.

Ο Διοικητής εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας προς τους πολίτες.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Γιάννης Καριπίδης Ιωάννης, ο οποίος βράβευσε τον Υπεύθυνο Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας κ. Κώστα Βατάλη για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της υγείας, ο αναπληρωτής Συντονιστής Κ.Υ.Ε κ. Γιάννης Έξαρχος, η πρώην Διευθύντρια του Κ.Υ.Ε. κ. Νέλλη Καφέ, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Γκανάτσιος, οι  Αντιδήμαρχοι κ.Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα και Νίκος Παλάσκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ελασσόνας, κ.Θανάσης Μπίζιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Πασχόπουλος και Κώστας Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΤΚ Ελασσόνας κ Πόπη Φώλλα, ο πρόεδρος της ΤΚ Τσαριτσάνης κ.Μενέλαος Σκάντζος, ο πρώτος πρόεδρος των Κ.Υ. Νομού Λάρισας κ.Ζήσης Δότας, το ιατρικό ,νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και πλήθος πολιτών.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.