Συνεχίζει και τη σεζόν στον Εργοτέλη ο Ελασσονίτης Επίμαχος Πάσχος

 Τη φανέλα του Εργοτέλη και σε επίπεδο ΕΚΑΣΚ θα φορέσει ο νεαρός Ελασσονίτης γκαρντ Επίμαχος Πάσχος, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Ο 19χρονος ύψους 1,85 γκαρντ αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη τον περασμένο Αύγουστο προερχόμενος από τον Κεραυνό Λάρισας έχοντας συμμετοχή και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2023.

Σε δελτίο τύπου της ομάδας αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Το καμάρι της Ελασσόνας, ο Επίμαχος Πάσχος, συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα… Ο νεαρός guard θα συνεχίσει για 2η χρονιά στην ομάδα μας και θα μας ενισχύσει στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.»

Ο Eπίμαχος Πάσχος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη επισήμανε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την επόμενη σεζόν με γνώριμα πρόσωπα.

Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει καθώς και τον coach Αλέξη Χριστοδούλου που μου έδωσε την περασμένη σεζόν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.

Τέλος εύχομαι υγεία και επιτυχίες στο καινούργιο προπονητικό επιτελείο.»

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.