Έρχεται διαγωνισμός με δώρο εισιτήρια διαρκείας τις ΑΕΛ
Σε λίγες ημέρες, έρχεται διαγωνισμός που σε στέλνει στις κερκίδες του AEL FC ARENA.
Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφέρουν στους ακροατές του σταθμού μας και στους αναγνώστες της σελίδας μας, τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες…
Μείνετε συντονισμένοι…
Yπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται σταθερά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ και οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας διαμορφώνεται στα 150 για το νότιο πέταλο, 250 για την ανατολική κερκίδα, 400 για τη δυτική κερκίδα και 600 ευρώ για τις θέσεις VVIP.. Για το νέα εισιτήρια διαρκείας ισχύει έκπτωση 50% για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, ενώ δικαίωμα δωρεάν εισόδου διατηρούν όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσκομίσουν ΚΕΠΑ άνω των 67% διαπιστωμένη κινητική και νοητική αναπηρία στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια ημέρας, οι αντίστοιχες τιμές ανά κερκίδα θα κυμαίνονται στα 15, 20, 30 και 40 ευρώ αντίστοιχα, ενώ στους αγώνες υψηλής ζήτησης με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ οι αντίστοιχες τιμές θα είναι 20, 30, 40 και 50 ευρώ.
Μέσω της τιμολογιακής πολιτικής της, απολύτως προσαρμοσμένης στις κοινωνικό-οικονομικές καταστάσεις της εποχής αλλά και στις συνθήκες ανταγωνισμού, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδεικνύει για άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια, ότι η παρουσία των φιλάθλων και οπαδών της είναι ανεκτίμητη. ΜΑΖΙ αλλάξαμε πέρσι κατηγορία, ΜΑΖΙ θα κάνουμε γνωστό προς όλους ότι ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.
Η ανανέωση/απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας πραγματοποιείται είτε on line μέσω της πλατφόρμας more.com, είτε με διά ζώσης επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Σκαρλάτου Σούτσου 3-3ος όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-15:00.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα και στα στάδια όλης της χώρας, πραγματοποιείται μέσω του Gov.gr Wallet. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για την ασφαλή είσοδο στο γήπεδο.