Νωρίτερα οι πληρωμές των συντάξεων λόγω 28ης Οκτωβρίου – Πότε θα φανούν τα χρήματα στα ATM
Νωρίτερα θα πιστωθούν στα ΑΤΜ οι συντάξεις για τον μήνα Νοέμβριο, καθώς η αργία της 28ης Οκτωβρίου μεταφέρει τις πληρωμές των Ταμείων για τους περισσότερους συνταξιούχους.
Να σημειωθεί ότι, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία μη μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα εμφανιστούν στα ΑΤΜ τρεις ημέρες νωρίτερα, την Παρασκευή (24/10), μετά τις 17:00 το απόγευμα, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.
Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ) καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, θα εμφανιστούν στα ΑΤΜ μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (27/10).