Θανάσης Μπίζιος: Να εργαστούμε για το αύριο, με σεβασμό στο παρελθόν

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, σε δήλωσή του για την επέτειο της απελευθέρωσης της Ελασσόνας, τόνισε: «Η 6η Οκτωβρίου 1912 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα στην ιστορία της Ελασσόνας και ολόκληρης της Θεσσαλίας. 

Η πόλη μας ήταν η πρώτη που απελευθερώθηκε κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, ανοίγοντας τον δρόμο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Τιμούμε σήμερα τους αγώνες και τις θυσίες εκείνων που πάλεψαν για την ελευθερία και την εθνική ολοκλήρωση. 

Η μνήμη τους μας εμπνέει και μας καθοδηγεί, ώστε να πορευόμαστε με ενότητα, αισιοδοξία και πίστη στις αξίες που κράτησαν όρθιο τον τόπο μας. 

Η Ελασσόνα δεν ξεχνά και δεν παύει να τιμά το παρελθόν της, αποτελώντας φάρο ιστορικής μνήμης και παρακαταθήκης για τις νέες γενιές. 

Η Ελασσόνα, με το πλούσιο ιστορικό της αποτύπωμα, συνεχίζει να αποτελεί ζωντανό κύτταρο της εθνικής μας ταυτότητας. 

Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας και να εργαστούμε για το αύριο με σεβασμό στο παρελθόν».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.