Παραιτήθηκε από μέλος της ΚΕΔ της ΕΣΚΑΘ ο Ελασσονίτης Γιώργος Βαρνάς

Ύστερα από πολυετή παρουσία στα διοικητικά της διαιτησίας στη Θεσσαλία, ο Ελασσονίτης Γιώργος Βαρνάς υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ.

 Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για την ουσιαστική συμβολή και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ) σας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά σας ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) ΕΣΚΑΘ.

Η συμβολή σας όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ουσιαστική για την οργάνωση, τη βελτίωση και την πρόοδο της διαιτησίας στη Θεσσαλία, με συνέπεια, ήθος και αγάπη για το άθλημα.

Η ΕΣΚΑΘ σας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και σας εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε να ακολουθήσετε».

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.