Βαρύ πένθος στην κοινωνία του Πυθίου Ελασσόνας - 19χρονη που έλκει την καταγωγή της από τη περιοχή, έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με μηχανή στην Αθήνα

 Τραγική κατάληξη είχε μια νυχτερινή βόλτα για δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μηχανή, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν ο 21χρονος οδηγός σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και κατεύθυνση προς την Άνω Γλυφάδα, επιχείρησε να κάνει "σούζα", έχασε τον έλεγχο της μηχανής και χτύπησε πάνω στη διαχωριστική νησίδα , τουμπάροντας στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ίδιος και η 19χρονη συνεπιβάτιδα, που έλκει την καταγωγή της από τo Πύθιο Ελασσόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο επιβάτες εκτινάχθηκαν σε απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων.

Στο σημείο κατέφθασε το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τους δύο άτυχους νέους στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Προανάκριση για το δυστύχημα γίνεται από το Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στα δύο θύματα του τροχαίου.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στο Πύθιο και στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, αφού η μητέρα της αδικοχαμένης 19χρονης κατάγεται από την Ελασσόνα και διαμένει μαζί με την οικογένειά της στην πρωτεύουσα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς της.

Πηγή: elassona-city.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.