Μεγάλη διάκριση για τον ΟΛΥΜΠΟ Ελασσόνας & Λάρισας – Στα κλιμάκια επιλέκτων Βορείου Ελλάδος η Μαργαρίτα Δαγκλή

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο σύλλογος ΟΛΥΜΠΟΣ Ελασσόνας & Λάρισας ανακοίνωσε τη σημαντική διάκριση της αθλήτριάς του Μαργαρίτας Δαγκλή, η οποία επιλέχθηκε και εντάσσεται επίσημα στα κλιμάκια επιλέκτων αθλητών της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για το έτος 2026.

Η ένταξή της στα κλιμάκια αποτελεί μια σπουδαία αναγνώριση της συνολικής της πορείας και της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια, δικαιώνοντας τόσο την ίδια όσο και τον προπονητικό της επιτελείο. Πρόκειται για μια διάκριση που αντανακλά το ήθος, την πειθαρχία και την προσήλωσή της στο άθλημα του Ταεκβοντό.

Ο σύλλογος ΟΛΥΜΠΟΣ, με σταθερή παρουσία και διακρίσεις σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τη νεαρή αθλήτρια, ευχόμενος «υγεία, δύναμη και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

«Η Μαργαρίτα με την επιμονή και την εργατικότητά της μας κάνει όλους περήφανους», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, προσθέτοντας ότι η επιτυχία αυτή αποτελεί κίνητρο και παράδειγμα για όλα τα παιδιά της ομάδας.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.