Φωτιά τώρα στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα – Αγνοούνται εργαζόμενοι (βίντεο)
Εφιαλτικές διαστάσεις έχει λάβει φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα.
Tη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά το εργοστάσιο ήταν σε πλήρη λειτουργία και στο εσωτερικό του βρίσκονταν 13 εργαζόμενοι. Οι 5 εξ αυτών, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ οι υπόλοιποι 8 έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τρεις γυναίκες εργαζόμενες εντοπίστηκαν απανθρακωμένες στο υπόγειο του εργοστασίου, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους, ενώ αγνοούνται ακόμη δύο εργαζόμενες.
Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε πτέρυγα του εργοστασίου όπου μέσα βρίσκονταν 13 άτομα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από τους εργαζόμενους που βγήκαν από το εργοστάσιο, οι 3 παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ 2 μετέβησαν σε νοσοκομείο με δικά τους οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, προηγήθηκε ισχυρή έκρηξη και στο σημείο βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες καθώς και η ΕΜΑΚ.
Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δώσει στη δημοσιότητα το trikalaola.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, πριν ξεσπάσει φωτιά ακούστηκε μεγάλη έκρηξη.
Απτό την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική.
Στο σημείο έσπευσαν αρχικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα με 22 πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να αποτρέψουν την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτήρια. Παράλληλα, στο χώρο έφτασαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς το εργοστάσιο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
Στη συνέχεια οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν σημαντικά. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων.
