Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας - Οι Αντίπαλοι για ΠΟΕ και Οικονόμο
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας, με τις οκτώ ομάδες να μαθαίνουν το δρόμο τους μέχρι και τα ημιτελικά.
Ζευγάρια προημιτελικών
1.Απόλλων Λάρισας – Δωτιέας Αγιάς
2.Κίσσαβος Συκουρίου – Ηρακλής Λάρισας
3.Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης
4.Μαχητής Τερψιθέας – ΠΟ Ελασσόνας
Οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα Φεβρουαρίου, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αναλυτικά από την ΕΠΣΝ Λάρισας.
Διασταύρωση επόμενης φάσης
Στην επόμενη φάση ο νικητής του ζευγαριού Απόλλων Λάρισας – Δωτιέας Αγιάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κίσσαβος Συκουρίου – Ηρακλής Λάρισας (δηλαδή 1–2).
Ο νικητής του ζευγαριού Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μαχητής Τερψιθέας – ΠΟ Ελασσόνας (δηλαδή 3–4).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες.
Έτσι, διαμορφώνεται ξεκάθαρα ο δρόμος προς τα ημιτελικά, με τις ομάδες να στοχεύουν στην παρουσία τους στον τελικό του θεσμού.
Ανδρέας Νικούλης
