Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας: «Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας»

Σε τροχιά κινητοποιήσεων μπαίνουν εκ νέου οι αγρότες της επαρχίας Ελασσόνας, μετά τη σχετική απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα. 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον κόμβο της Ελασσόνας αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του σημείου για φορτηγά και Ι.Χ. τις επόμενες ημέρες, με τους τοπικούς αγροτικούς συλλόγους να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επιβίωση και τη δικαίωση των αιτημάτων τους. 

Στο πλευρό τους, σωματεία και φορείς της περιοχής, που καλούν τους πολίτες να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: 

"Οι αγρότες της επαρχίας μας, μέσα από τους συλλόγους και τους φορείς τους, συντασσόμενοι με την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα, και μετά τη σύσκεψη στον Κόμβο της Ελασσόνας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του σημείου για τα φορτηγά και τα Ι.Χ. τις επόμενες ημέρες.

Με τους αγρότες μας μάς ενώνουν τα κοινά προβλήματα: η μεγάλη ακρίβεια στα τρόφιμα, στην ενέργεια, στους λογαριασμούς που πληρώνουμε, τα απανωτά φορολογικά χαράτσια και οι περικοπές στην υγεία.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας, αλλά και όλους τους συνταξιούχους και τον λαό της Ελασσόνας, να δώσουμε μαζικό «παρών» την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στον Κόμβο της Ελασσόνας (έναντι του “Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος”), για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών".

Το Δ.Σ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.