Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ

Στα γραφεία της Ένωσης έλαβε χώρα σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Κυπέλλου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ, με σκοπό τη ρύθμιση των τεχνικών λεπτομερειών για τη διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης. Στη διαδικασία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ, κ. Μπουχλαριώτης.

​Οι εμπλεκόμενες πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για το αγωνιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026, με ώρα έναρξης τις 15:30. 

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2026, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΠΟ Ελασσόνας, επίσης στις 15:30.

​Αναφορικά με τους αγωνιστικούς χώρους, ο πρώτος ημιτελικός ορίστηκε να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε μεταξύ αυτού και του γηπέδου της Φιλιππούπολης, μετά από σχετική απόφαση των δύο σωματείων. 

Η έδρα που θα φιλοξενήσει τη δεύτερη αναμέτρηση πρόκειται να γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ανδρέας Νικούλης 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.