ΑΣ Τάε Κβον Ντο "Όλυμπος Ελασσόνας /Λάρισας"- Χρυσή η Μαργαρίτα Δαγκλή και πρόκριση στο Παγκόσμιο

 Μια σπουδαία εθνική διάκριση πανηγυρίζει ο Σύλλογος Τάε Κβον Ντο Όλυμπος Ελασσόνας και Λάρισας-KATSARAS Team, καθώς η αθλήτρια Δαγκλή Μαργαρίτα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στην Πάτρα. 

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου δεν αποτελεί μόνο μια κορυφαία αθλητική στιγμή, αλλά ξεκλειδώνει παράλληλα σημαντικά προνόμια για το μέλλον της νεαρής πρωταθλήτριας, ανοίγοντας τον δρόμο για τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα και την εκπροσώπηση της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο σύλλογος συγχαίρει την αθλήτρια για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία, σημειώνοντας τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας Δαγκλή Μαργαρίτα κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Με αυτή τη σπουδαία επιτυχία:

– Στελεχώνει την Εθνική Ομάδα Ελλάδας

– Προκρίνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ουζμπεκιστάν τον Απρίλιο του 2026

– Εξασφαλίζει την πολυπόθητη μοριοδότηση 10% για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, των καθημερινών προπονήσεων, της πειθαρχίας και της αφοσίωσης, τόσο της αθλήτριας όσο και ολόκληρης της ομάδας του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ & ΛΑΡΙΣΑΣ – KATSARAS TEAM

Επόμενος μεγάλος στόχος είναι η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ουζμπεκιστάν, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τον σύλλογό μας.

Συνεχίζουμε δυνατά, με πάθος και αποφασιστικότητα!».

Ανδρέας Νικούλης 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.