Η Ελασσονίτισσα αθλήτρια Μαργαρίτα Δάγκλη Πρωταθλήτρια Ελλάδος με «χρυσό» εισιτήριο για το Παγκόσμιο

 Στην κορυφή του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στην Πάτρα ανέβηκε η Μαργαρίτα Δάγκλη του Α.Σ. Taekwondo "Όλυμπος" Ελασσόνας / Λάρισας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος. 

Η επιτυχία αυτή συνοδεύεται από τη στελέχωση της εθνικής ομάδας, καθώς η αθλήτρια εξασφάλισε την πρόκριση για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ουζμπεκιστάν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο του 2026.

Η συγκεκριμένη διάκριση φέρει και σημαντικά ακαδημαϊκά οφέλη, καθώς η πρωτιά στο πανελλήνιο επίπεδο της εξασφαλίζει τη μοριοδότηση 10% για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Η πορεία της αθλήτριας προς την κορυφή χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, σκληρή προετοιμασία και διπλές καθημερινές προπονήσεις, επιβεβαιώνοντας πως η αφοσίωση στους στόχους αποφέρει καρπούς σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Πλέον, ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην εντατική προετοιμασία για τη διοργάνωση στο Ουζμπεκιστάν. 

Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί σταθμό στην καριέρα της αθλήτριας, προσφέροντας πολύτιμες εμπειρίες από τη διεθνή σκηνή του πρωταθλητισμού. 

Με την υποστήριξη του συλλόγου, η Μαργαρίτα Δάγκλη συνεχίζει την προσπάθειά της με στόχο μια ανάλογη εμφάνιση στις διεθνείς υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Θερμά συγχαρητήρια από το Ράδιο Ελασσόνα 88,4 στον σύλλογο και στην αθλήτρια.

Ανδρέας Νικούλης

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.