Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση Δημάρχου Ελασσόνας και Συλλόγου Αμουρίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αμουρίου «Αγία Παρασκευή», συνάντησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας προ ημερών, σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την κοινότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, με έμφαση στη συνεργασία, την ενεργή συμμετοχή και το ενδιαφέρον για τον τόπο.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας τη σημασία της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στις συλλογικές δράσεις και στις προσπάθειες για πρόοδο.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον Πρόεδρο Χρήστο Γκαμπαγιάννο και τα μέλη Άλκη Χασιώτη, Γιώργο Καλτσόγιαννο, Δημήτρη Μπίμτζα και Γιώργο Κατσιαντώνη.
