Στην κορυφή της Ελλάδας οι Ελασσονίτες αδελφοί Δαυιδόπουλοι
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σφραγίστηκε η παρουσία των αθλητών του συλλόγου «Παλάιστρα» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 25 και 26 Απριλίου 2026 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, στις Αχαρνές Αττικής.
Οι αδελφοί Τάσος και Βασίλης Δαυιδόπουλος, με καταγωγή από την Ελασσόνα, κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους, αποδεικνύοντας την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση και το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας τους.
Στην κατηγορία των 78 κιλών, ο Τάσος Δαυιδόπουλος πραγματοποίησε μια επιβλητική πορεία, επικρατώντας των αντιπάλων του και κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο, γεγονός που τον φέρνει στην κορυφή της ελληνικής χειροπάλης για τη φετινή χρονιά.
Παράλληλα, ο Βασίλης Δαυιδόπουλος έδωσε σκληρές μάχες στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των 95 κιλών, όπου η σταθερότητα και η δύναμή του επιβραβεύτηκαν με την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων.
Καθοριστική για τις επιτυχίες αυτές ήταν η συμβολή του προπονητή τους, του επίσης Ελασσονίτη Χρήστου Παγγέα. Η μεθοδική καθοδήγηση και η τεχνική κατάρτιση που μετέφερε στους αθλητές του ο έμπειρος τεχνικός της «Παλάιστρας» απέδωσαν τα μέγιστα στο εθνικό τερέν.
Ανδρέας Νικούλης


