Παράδοση, μουσική και χορός σήμερα Τρίτη στην 23η γιορτή «Τα Κλήδονα» στην πλατεία Βαροσίου
Για 23η χρονιά διοργανώνεται φέτος η καθιερωμένη γιορτή «Τα Κλήδονα» από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο.
Η εκδήλωση, η οποία υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη παράδοση, μουσική και χορό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2026 στην Πλατεία Βαροσίου.
Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου του Κλήδονα, καθώς και την παρουσίαση ενός θεατρικού σκετς.
Στο καλλιτεχνικό κομμάτι, το κοινό θα διασκεδάσει με την ορχήστρα του Θανάση Σαμόλαδου και του Λευτέρη Μαρογιάννη, ενώ τη βραδιά θα πλαισιώσουν με τις εμφανίσεις τους τα χορευτικά συγκροτήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Δρυμού και του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να διασκεδάσουν και να τιμήσουν τα έθιμα και τον πολιτισμό του τόπου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ανδρέας Νικούλης

