Προοδευτική Βερδικούσιας: Με «όραμα και φιλοδοξίες» η νέα διοίκηση των «βυσσινί»

 Αλλαγές σημειώθηκαν στα διοικητικά της Βερδικούσιας, με αρκετό νέο «αίμα» να πλαισιώνει το νέο σχήμα, θέλοντας να παρουσιάσει κάτι καλό ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει και πάλι την Προοδευτική στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Νέα παιδιά με οράματα και φιλοδοξίες που πρόσφεραν πολλά ως ποδοσφαιριστές, θα επιδιώξουν να βάλουν και πάλι το στίγμα τους στους «βυσσινί», κρατώντας ψηλά τη σημαία του άκρως αυτούς ποδοσφαιρικού χωριού.

Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από τους παρακάτω:

Γκαρλόφτης Δημήτρης του Ηλία, Καρκατσέλας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Κουτλής Ηλίας του Αθανασίου, Κατίνας Ηλίας του Δήμου, Μιχαλές Δημήτρης του Ιωάννη, Μιχαλέ Βασιλική του Ιωάννη, Νυχτερίδας Θέμης του Γεωργίου, Κόκκας Στέφανος του Νικολάου, Οικονόμου Γεώργιος του Νικολάου, Οικονόμου Αθανάσιος του Βασιλείου και Φραγκογούλας Βασίλης του Δημητρίου.

Μάλιστα με την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την απερχόμενη διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο, Δημήτρη Καρκατσέλα για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο καθώς επίσης και τον προπονητή Κώστα Μπακλαβά για όλα όσα πρόσφερε με τη σειρά του καθώς ήταν, είναι και θα είναι στήριγμα για την ομάδα.

Πηγή: larisagoal.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.