Με κέφι και χαμόγελα η γιορτή λήξης του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας
Μέσα σε μια όμορφη, γιορτινή και γεμάτη χαμόγελα ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026 η γιορτή λήξης των μαθημάτων του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις.
Η εκδήλωση αποτέλεσε την ιδανική ολοκλήρωση μιας δημιουργικής αθλητικής χρονιάς για την περίοδο 2025-2026. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του εσωτερικού τουρνουά των προηγούμενων ημερών, όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα μετάλλιά τους ως αναγνώριση της προσπάθειας και της συμμετοχής τους, ενώ ο Σύλλογος προσέφερε σε όλους αναμνηστικά καπέλα με το λογότυπό του.
Η διοίκηση εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για το πάθος, την προσπάθεια και το αθλητικό τους ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και στους γονείς για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη διαρκή παρουσία τους δίπλα στον Σύλλογο.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνθηκαν επίσης στην προπονήτρια, Καλαμπούκα Παγώνα, για την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την εξαιρετική δουλειά που προσφέρει καθημερινά, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας, που με συνεργασία, εθελοντισμό και αγάπη συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον Δήμο Ελασσόνας για την παραχώρηση των γηπέδων τένις, την άμεση ανταπόκρισή του στην καθαριότητα των εγκαταστάσεων, καθώς και για την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Όπως τονίστηκε από τους διοργανωτές, το τένις δεν είναι μόνο ένα άθλημα, αλλά ένα πολύτιμο σχολείο ζωής, που καλλιεργεί τη σωματική υγεία, τη συγκέντρωση, την αυτοπειθαρχία, τον σεβασμό, τη συνεργασία και την αυτοπεποίθηση, βοηθώντας τα παιδιά να αποκτούν εμπειρίες, να δημιουργούν φιλίες και να διαμορφώνουν χαρακτήρα.
Με τις ευχές για ένα όμορφο, ξέγνοιαστο και ασφαλές καλοκαίρι, γεμάτο υγεία και χαμόγελα, ανανεώθηκε το ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα αγωνιστική και δημιουργική χρονιά.






