Μια ξεχωριστή γιορτή από τον Σύλλογο Τριτέκνων στην Ελασσόνα για το πρώτο κουδούνι των πρωτοετών μαθητών

 Το πρώτο σχολικό ταξίδι για τα παιδιά-μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Ελασσόνας «Ο Όλυμπος» που ετοιμάζονται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού ξεκινά μέσα από μια ξεχωριστή γιορτή. 

Η πρώτη μέρα στο σχολείο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για κάθε παιδί και μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τις οικογένειές τους. 

Με ζεστασιά, χαμόγελα και τις πιο θερμές ευχές, ο Σύλλογος υποδέχεται τους μικρούς μαθητές, ευχόμενος μια δημιουργική σχολική διαδρομή γεμάτη γνώσεις, φιλίες, χαρές και όνειρα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:30, στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνας, προσκαλώντας το κοινό να κάνει αυτό το πρώτο σχολικό βήμα των παιδιών ακόμη πιο όμορφο.

Η γιορτή διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Θωμά Παπαλιάγκα.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.